BARF/сурови храни

B.A.R.F.

Правим лакомства от отдавна, но винаги ни се е искало, да можем да предложим и 100% натурална основна храна. Гранулите, консервите и готвената храна не са дългосрочни варианти за нас и ние се доверихме на метода БАРФ (BARF – BIOLOGICALLY APPROPRIATE RAW FOOD aka. Храна съобразена с биологичния вид). 

Както мишката е гризач, коня – веган, така кучето произлиза от хищници. Един конкретен – вълка. Тъй като от „изобретяването“ на гранулата са минали само около 150г, кучетата не са и най-вероятно никога няма да се адаптират напълно към термично обработения протеин, протеин от растителни източници, царевица, соя и всички останали неща които никога не са им били в природата. 

Натурално хранене

Ние, подобно на др. Иан Билингхърст (бащата на метода БАРФ) вярваме, че храненето на едно куче е много проста задача, която не е необходимо да струва скъпо, но е задължително да е най-близо до това което то би яло в природата, за да е здраво дълги години.

 

След много четене и изследвания, направихме своя марка – Born Again Raw Foods, защото опита ли веднъж истинска храна, кучето ви ще се прероди! Месо, органи, кости, плодове, зеленчуци, семена и масла – само това влиза в менютата ни! 

Прясна храна

Освен 100% натурална, храната ни се произвежда в България, като производството и доставките ни са ежемесечни, което гарантира прясно месо. 

 

Не разполагаме с големи складове и работим с малки партиди. За всички въпроси относно този метод на хранене, поровете в блога ни, или ни звъннете! Предлагаме и индивидуално разработване на рецепти.